Våtrumsrenovering

Våtrumsrenovering

När det är dags att renovera ditt badrum eller ditt kök kan du vända dig till oss på Rörakuten som är specialister på våtrumsrenovering i Gävle. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din renovering vilket gör att vi tar över ansvaret med att koordinera med olika behöriga hantverkare. Vi utför även kvalitetskontroller så att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler. När du anlitar oss på Rörakuten kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett hållbart och förstklassigt resultat. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din våtrumsrenovering i Gävle.

 

Att utföra en våtrumsrenovering i Gävle

Rörakuten är en rörfirma som har varit verksamt i nära 10 år och utför renoveringar i våtrum åt privatperson, företag, bostadsrättsföreningar, byggföretag och industrier. Våra skickliga rörmokare i Gävle har över 34 års erfarenhet inom branschen och innehar alla certifieringar som krävs för att utföra en våtrumsrenovering i Gävle. När du vill få hjälp med att renovera ditt badrum eller kök kan du använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi göra en översyn av ditt badrum eller kök för att senare kunna lämna en offert med ett rättvist pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt hembesök för VVS i Gävle!

Vi är en serviceinriktad och professionell rörfirma som tar varje uppdrag på största allvar. Använd formuläret nedan så vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med högkvalitativa VVS-tjänster.