Så går en badrumsrenovering till med våra VVS-montörer i Gävle

Att genomföra en badrumsrenovering är en omfattande process trots att det ofta är en mindre yta som ska renoveras. När du ska renovera ditt badrum ska du anlita behöriga VVS-montörer som vet hur arbetet utförs på ett säkert och korrekt sätt för bästa möjliga resultat.

Vattenledningar och avloppsrör har normalt en livslängd på 20-30 år, under förutsättningar att de installeras rätt och av en behörig VVS-montör i Gävle. Därefter behöver dessa bytas ut mot nya vatten- och avlopps-rör så att de gamla rören inte hinner spricka eller börja läcka, vilket kan leda till fuktskador. När man byter vatten och avlopp i ett badrum behöver man öppna upp både golv och väggar så att rörmokaren kommer åt att byta rören. I samband med det behöver man därför ofta återställa badrummet och i samband med detta kan det vara aktuellt att satsa på en komplett badrumsrenovering. Då du ska renovera ditt badrum kan du kontakta oss på Rörakuten som är proffs på badrumsrenoveringar.

 

När du anlitar våra VVS-montörer för din badrumsrenovering

Vi på Rörakuten kan åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering vilket innebär att vi tar över ansvaret för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och enligt gällande branschregler. Vi ansvarar också för att koordinera arbetet mellan de olika hantverkarna så att rätt hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle och projektet fortlöper enligt plan. Som ansvariga för din renovering ser vi till att du har en och samma kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektet och finns tillgänglig för frågor och funderingar.

 

När våra VVS-montörer utför en badrumsrenovering

Till att börja med behöver all inredning och vitvaror plockas från badrummet och därefter rivs både kakel och klinkers bort och slängs i en container. Golv och väggar kommer att behöva knackas upp för att frilägga vattenrör och avlopp. Därefter byts alla vattenledningar och avloppsrör ut mot nya rör och sedan kan arbetet med att återställa badrummet påbörjas. Du har själv möjlighet att välja vilket kakel, klinkers och vitvaror du vill ha i badrummet. Golv flytspacklas och på väggarna monteras våtrumsskivor. Slutligen läggs en våtrumsmatta på golvet och fuktskydd på väggarna. Därefter kan kakel och klinkers läggas och vitvaror installeras. En badrumsrenovering tar cirka 2-4 veckor att utföra, beroende på omfattningen.

 

Få offert av våra VVS-montörer i Gävle

När du vill få hjälp med att renovera ditt badrum kan du vända dig till oss på Rörakuten som har behöriga rörmokare i Gävle som utför arbetet med VVS enligt gällande byggnormer. Rörakuten utför våtrumsrenovering, installation av värmesystem och andra VVS-tjänster åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Gävle med omnejd. Använd vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi sedan kan lämna en offert med ett rättvist pris för din renovering. 

Jämför offerter från rörmokare i Gävle

Fyll i nedan formulär så skickar vi ut din förfrågan till rörmokare i Gävle med omnejd. Det kostar ingenting och du kan få upp till 5 offerter att jämföra. Smidigt va?