Våra rörmokare i Gävle hjälper dig hitta rätt värmesystem

Att installera ett nytt värmesystem i en fastighet är en process som kräver planering och kunskap om systemen. När du ska installera fjärrvärme eller en värmepump i din fastighet kan du vända dig till oss som har rörmokare i Gävle som är specialister på värmesystem.

Ska du bygga nytt, bygga till eller behöver du byta ut ett föråldrat värmesystem mot ett nytt? Då finns det flera olika värmesystem du kan välja mellan. Genom att byta värmesystem har du möjlighet att få ett jämnare och mer behagligt inomhusklimat samtidigt som du kan minska dina uppvärmningskostnader avsevärt. När du behöver installera ett nytt värmesystem kan du vända dig till oss på Rörakuten som har professionella rörmokare i Gävle som kan hjälpa dig med allt från att välja värmesystem till installationen. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska installera värme i din fastighet.

 

Att installera ett nytt värmesystem

När du behöver byta ut ett gammalt värmesystem mot ett nytt finns det olika värmesystem att välja mellan. Du kan antingen installera fjärrvärme, vilket vanligtvis passar bra för lite större fastigheter, eller så kan du installera en värmepump. Oavsett vilket av systemen du väljer att uppgradera ditt äldre värmesystem till så kommer du få ett bättre inomhusklimat samtidigt som har möjlighet att sänka dina uppvärmningskostnader.

 

Montera in fjärrvärme

Fjärrvärme är vanligt i lite större fastigheter men fungerar också bra i privatfastigheter. Med fjärrvärme så värms vattnet upp genom en värmekälla i en central och transporteras därefter ut till fastighetens värmeelement. Fjärrvärme används också för att värma upp hushållets varmvatten.

Installera en värmepump

Det finns ett flertal olika värmepumpar att välja mellan som exempelvis bergvärme och vatten/vatten-värmepump. Vi på Rörakuten kan erbjuda dig professionella installationer av vattenburna värmepumpar som bidrar till att du får ett behagligare och jämnare inomhusklimat men också kan spara in en hel del pengar på minskade energikostnader. När du vill installera värmepump kan vi bistå dig genom hela processen, från val av värmepump till komplett installation.

 

Erhåll fri rådgivning av våra rörmokare i Gävle

Vi på Rörakuten har yrkesutbildade och certifierade rörmokare i Gävle som har en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av VVS-tjänster som exempelvis installation av värmesystem eller utförande av en badrumsrenovering. Du kan boka en kostnadsfri offertlämning genom vårt formulär. Då kan våra rörmokare komma ut till din fastighet för att inspektera förutsättningarna för installation av värmesystem. Därefter kan du erhålla rådgivning kring ditt projekt och kring de värmesystem som du kan välja mellan, utan att du förbinder dig för något. 

Boka kostnadsfritt hembesök för VVS i Gävle!

Vi är en serviceinriktad och professionell rörfirma som tar varje uppdrag på största allvar. Använd formuläret nedan så vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med högkvalitativa VVS-tjänster.